tm被清朝人害得最惨的一次(也不至于),一个排得颠三倒四的附表害得我去查原书,引用的时候只有中文书名,但说原书是法文出版的。找了个综述性的文章看了眼名字,《中西历日合璧》收入 《汉学丛书》 ( Variétés Sinologiques)第29号,标题是Concordance des chronologies néoméniques chinoise et européenne。

以为问题解决了第一步的我大错特错。等我真把这书找出来,快速翻完了600页也没把原表找到!甚至内容和作者引用的时候简介的也一模不一样!!

这时候想起作者脚注颇为无奈地说,国图没这个书,他最后没办法去孔网高价买了一本。孔网启动(果真高价),好家伙这下才发现1885年初版根本不叫那名字,叫de calendario sinico variæ notiones: calendarii sinico et europæi concordantes(这是拉丁语吗???)

卧槽写到这里发现这个书不是用法语写的是用拉丁语写的,怪不得我看求不懂(卧槽没注意table用的是tabula不是tableau)

卧槽我就在这儿加了一小时班看拉丁语

OM包机总代理 

03月包机航班计划:呼和浩特757全货机执飞
北京交货   3月份  IST  续2/4/7   FRA 续1/3/6
北京交货   每周1/3/5 转飞IST/FRA

CA  包板 CPH 每周/1/4/6三块板、卡转欧洲基本点
CA  包板 MSQ 每周1/5
LH  包板每周包8个板直飞FRA/MUC 转欧洲全境
CX  包板 每周一JNB 
CX  包板 每周日 周四 ORD
CX  包板 每周二/五  MEL/ADL/BNE/CBR/PER/SYD 
CX  包板 每周 五SYD /ADL/BNE/CBR/PER/SYD 

其他包机包板MU/CZ/HU/CA/CX/ET/T5/D7/W5/UL/BI/MR/AY/MS/MF 有货随时来询价

2 oktober 2013 08:00 ET,
Rockefeller, Bill Gates, het WEF (World Economic Forum) en de CIA richtten een lege vennootschap op, Moderna Therapeutics.

DARPA (Interne Afdeling van het Amerikaanse Militaire Ministerie van Defensie) zal Therapeutic, Inc. voorzien van onderzoeks- en ontwikkelingsfondsen gericht op de productie van antilichamen voor immuunafweer met als doel de productie van mRNA (Messenger RNA) therapeutische medicijnen. .

9 november 2015
Dr. Chapel Hill, een onderzoeker naar infectieziekten aan de Universiteit van North Carolina, heeft het oppervlakte-eiwit van het SHC-014-coronavirus ontdekt dat wordt aangetroffen in Chinese schorsvleermuizen en de ruggengraat van een virus dat bij mensen ernstig acuut ademhalingssyndroom veroorzaakt. over de inspanningen van het team om virussen te manipuleren met behulp van hoorns.

*Coronavirus is een zoönotische ziekte die oorspronkelijk wordt veroorzaakt door een virus dat de schorsvleermuis als gastheer gebruikt.

Wanneer het wordt geïnfecteerd (overgedragen) op laboratoriummuizen, wordt het SARS genoemd.

*Coronavirus is van oorsprong een virus dat moeilijk te infecteren is bij muizen, maar muizen kunnen gemakkelijk mensen infecteren.
De symptomen van verkoudheid worden veroorzaakt door een oude coronavirusinfectie, waarmee wordt bedoeld een coronavirus dat via muizen op de mens wordt overgedragen.

Het hybride virus kan de ACE2-receptoren op menselijke ademhalingscellen infecteren en ziekten bij muizen veroorzaken, volgens de resultaten van het onderzoeksteam gepubliceerd in Mature Modicon.

16 november 2015
Dr. Anthony Fauci, hoofd van NIAID, heeft financiering verstrekt aan Ralph Barrick, directeur van het Wuhan Institute of Virology, om Shi Zhenglin, een vooraanstaand onderzoeker naar het vleermuisvirus (COVID), te ondersteunen bij het ontwikkelen van een nieuw virus. (COVID-19) die een coronavirusinfectie veroorzaakt.

12 januari 2016
De Bill and Melinda Gates Foundation verstrekt 20 miljoen dollar aan financiering aan Moderna Therapeutics.

4 februari 2016
Moderna Therapeutics heeft in het geheim patent aangevraagd op het genetisch materiaal dat in de nieuwe coronavirusinfectie zit.

Als reactie hierop zeggen veel wetenschappers: ‘Het nieuwe coronavirus komt overeen met de sequentie die drie jaar vóór het begin van de pandemie door Moderna Therapeutics werd gepatenteerd, en met de SV-40-promotor, inclusief een klein stukje DNA,’ beweerde hij.

Wetenschapper 1: “We hebben een genetische match bevestigd op de furine-splitsingsplaats die uniek is voor het nieuwe coronavirus waarvoor Moderna Therapeutech een aanvraag heeft ingediend.”

Wetenschapper 2: ``Het nieuwe coronavirus heeft een genetische sequentie die overeenkomt met het virus dat door Moderna Therapeutech is gepatenteerd voor onderzoeksdoeleinden om kanker te veroorzaken bij muizen die in klinische onderzoeken worden gebruikt.''

Wetenschapper 3: ‘Onderzoekers hebben kunstmatig de code gecreëerd voor het nieuwe coronavirus, dat in de natuurlijke wereld een waarschijnlijkheid heeft van slechts 1 op 3 biljoen.’

*``Virussen kunnen in drie dagen kunstmatig worden gecreëerd'', zeggen emeritus hoogleraar Yasufumi Murakami van de Tokyo University of Science, gespecialiseerd in immunologie, en Takayuki Miyazawa, voormalig universitair hoofddocent biologie aan de Universiteit van Kyoto.

Critici van het onderzoek staan ​​"sceptisch tegenover de conclusies van het onderzoek, wat suggereert dat sequentiematches niet zo zeldzaam zijn als beweerd in de patentaanvraag."

Nu zijn er nieuwe vermoedens ontstaan ​​dat er in het laboratorium met het coronavirus is geknoeid nadat wetenschappers genetisch materiaal van Moderna in het spike-eiwit van het virus hadden ontdekt.


发布     👍 0 举报 写留言 🖊   
✋热门推荐
  • 本人图片全部是实拍 无虚假房源 有的时候微信可能没及时➕上 着急租房的可以直接打我☎️ #微信读书[超话]##微信读书[超话]#诚❤️招一位长期队友不做共读要求
  • 【与大河共舞 奋进新征程|临猗:大道欢歌 与绿赴约】“车在路上走、人在景中游”的设计理念,往往可以让驾车出游的游客明白一个道理——有时候,目的地并不是那么重要,
  • 11、一娘能养十儿女,十儿难养娘一人。36、要想睡得人轻松,切莫脚朝西来头朝东。
  • 我今天看到了 这里孙锡久演员也出演了 很好奇你看不看残忍的场面️:我会挡着眼睛看️:但是很帅……:材赫啊 已经上传了材赫的生日event呢 人生四格 LAWO
  • 我们的迎新群号:321886797 不是因为“招新”才有你,只是因为“有你”才招新,校学生会等你来pick!今天早上九点整[太阳],我校校学生会外联部的四
  • 对于7月东莞住宅成交处年内高位的原因,中原地产研究院认为,7月4日东莞出台楼市新政,实行区域差别化新措施,除东城、南城、莞城、万江和松山湖外,其余28个镇街不再
  • 同时,该团队近20年在西藏、巴基斯坦和印度的研究工作取得了关键认识:目前发育在藏南的冈底斯岩浆弧、弧前盆地、蛇绿岩和海沟形成于拉萨地体南缘的洋-陆俯冲系统,而非
  • 还有Plantoys仙人掌玩具也是,现在少了一块绿色,是他弄不见的,跟我的萌猫家族拼图一样缺了,不知道去哪里了。最后一套等到冬天的时候buy吧~就是就是那种穿去
  • 有质感的故事,加上有质感的镜头,这样的短片,想不嬴都难,“小透明”导演曾赠征服观众的是作品,也是她的诚意与实力。好的剧本,不会浪费每一句台词,电影人的技术,便应
  • 在人世间再有钱如果没有为自己种福田,往世就是上一辈子的福报,用完那一刻,就是世界梦结束的那一天,一切一切跟你没有任何关系,只有你所造下的善恶业随身带,而决定了你
  • #每日一善[超话]##阳光信用# 当想做一件事而未做时,阻碍我们行动的常常不是这件事本身,而是我们内心深处的心理障碍。其实,只要是果敢地行动,就会有收获,即使
  • 连结临时的情感干系其实不算甚么困难。只是有的人,不停都不懂爱。 那怎样保护临时的爱情干系? 1、不要把爱情当谜底 当代情感轻易碎裂的最大杀手,就是把爱情当
  • 但是那时候小嘛,也不知道明星啊,粉丝啊,杨家将都是什么东西,就是单纯的喜欢上你了[爱你]现在我长大了,开始关注你的动态,开始发帖,成为你的粉丝,成为你的杨家大军
  • 【房间 — Pool Villa】我们选的是性价比很高的泳池别墅,房间是典型的六善风格,融合了本土泰式和品牌一贯有机环保原生态的特色,如同置身于丛林之中,非常的
  •     美联储如期加息75基点,黄金利空出尽涨至前方压力位1740,这也是我们早就分析到的。    ③、如果处在低位,则不必急于止损,应该在所买入的品种下跌企稳
  • !!
  • 结果,我被你拒绝了。我全都给你······我好寂寞!
  • 就算是外面很黑也要跑出去买这一瓶可乐,真的很馋,就像是大人干完活喜欢喝酒抽烟爽一下吧,可乐就是我的瘾,不对是夏天刚从冰箱拿出来的可乐是我的瘾,越是渴到不行,越是
  • ——余秀华《人间》20. 一个人最好的生活状态,是该看书时看书,该玩时尽情玩,看见优秀的人欣赏,看到落魄的人也不轻视,有自己的小生活和小情趣,不用去想改变世界,
  • #宠文小说推荐# #豪门#现在网上很多驴友都在谈“丙察察”路(云南的丙中洛-西藏察瓦龙乡-察隅县)说是多美多美的一条路,其实这是一条石子路,非常险,路面凹凸不平